Het schooljaar 2024/2025 begint voor het Gymnasium Beyers Naudé in een nieuwe huisstijl. Na vele jaren is er afscheid genomen van het bestaande logo en gaat vanaf heden verder met een nieuw fris imago, waarbij de rijke historie van de school in haar kracht staat.

Beyers Naudé is een kleine veilige school, met betrokken docenten én leerlingen. Met een karakteristiek, klassiek en huiselijk gevoel. Dit zie je terugkomen in het kleurgebruik en lettertype. Het Beyers Naudé rood in combinatie met roomwit zorgt voor een klassieke combinatie die warmte en rust uitstraalt. Het lettertype is modern klassiek, herkenbaar en uniek.

Het prachtige schoolgebouw, midden in de stad, keert terug in de uitingen. Zo is de lantaarn bij de ingang van de school terug te vinden in het logo als een gestileerde versie. De karakteristieke vormelementen die zich bevinden aan de gevel tussen de eerste en tweede verdieping gaan een rol spelen in de uitingen. Daarnaast heeft het gebouw binnen en buiten herkenbare lijnen. Deze patronen komen op een speelse wijze terug in de uitingen gericht op de leerlingen.

Het hele proces is begeleid door Junction in samenwerking met een kernteam van medewerkers en leerlingen van Beyers Naudé en medewerkers het service centrum van CVO-nwf. Als vereniging bedanken wij iedereen die zich de afgelopen tijd heeft ingezet in dit project.